Ik doe wat ik het liefste doe.

Benieuwd naar wie ik ben en waarom ik dit doe?

Lees dan snel verder!

Wie ben ik?

Mijn naam is Jana, een startende onderneemster die enthousiast naar de toekomst kijkt.

Ik heb een passie voor mentale gezondheid, het zorgen voor anderen, social media, lezen en dieren.

Naast mijn passie om mensen te helpen en te inspireren bij het scheppen van meer rust en ruimte, vind ik het ontzettend belangrijk om zelf een goede balans in mijn leven te hebben.

Voordat ik dit bedrijf startte, voltooide ik de studies Farmaceutisch Assistent (2007) en Gegradueerd Verpleegkundige met attest psychiatrie (2010).

Daarna heb ik een paar jaar als verpleegkundige gewerkt, maar door ruglijden en een sluimerende depressie moest ik midden 2016 verplicht stoppen.

Ik ben toen overgegaan naar een zeevruchtenverwerkend bedrijf, waar ik mij heb opgewerkt van inpakster tot production administrator. 

In die functie was ik verantwoordelijk voor de grondstofselectie voor de verschillende producties binnen het bedrijf.

Wat tijdelijk had moeten zijn bleek toch wat langer te duren, maar al gauw merkte ik dat daar niet mijn passie lag.

Ook met mijn mentale gezondheid ging het niet goed. Ik ben belast met endogene depressie en een angststoornis. Het zit helaas allemaal in de genen.

Maar toch, ik wil meer uit het leven halen, en meer kunnen doen met mijn kennis en wil om bij te leren.

Ondertussen heb ik ontdekt dat ik ontzettend veel van online tools hou. Ik verdiep me er dan ook graag in tot dat ik perfect weet hoe de vork in de steel zit. Zodat ik volledig werk kan afleveren.

Voor mij moet werken eerder aanvoelen als een hobby, niet als een last. De vrijheid die je zelf kan creëren vind ik ontzettend belangrijk.

Dat ik nu energie krijg van te werken, in plaats van dat ik er energie door verlies, bewijst dat dit de juiste keuze voor mij was. Ik ervaar dit echt als een openbaring. 

Mijn droom om de regie over mijn eigen leven te behouden komt dankzij deze job helemaal uit. Ik doe nu wat ik het liefste doe, heb de vrijheid om te kunnen werken op mijn eigen voorwaarden en ik kan mezelf blijven uitdagen en ontwikkelen! Wat een verschil met vroeger!

Benieuwd naar mijn kwaliteiten en waarom ik dit doe? Lees dan snel verder.

Design a life you love.

Mijn kwaliteiten.

1. Betrouwbaar

Als verpleegkundige heb ik een eed afgelegd om me te houden aan de deontologische code, zwijgplicht en privacyreglementering.

Daar blijf ik mij aan houden, in welke sector ik ook werk. Jouw vertrouwelijke informatie blijft geheim, daar hoef je je geen zorgen over te maken.

2. Flexibel

Regel je graag zelf alles, of wil je dat alles voor jou geregeld wordt? Ik sta voor je klaar, op de tijdstippen die voor jou belangrijk zijn. Ik ben steeds op zoek naar nieuwe manieren om jou nog beter te kunnen ondersteunen. Contacteer me gerust voor een samenwerking op maat.

3. Verantwoordelijk

Om de kwaliteit van mijn werk te garanderen, probeer ik de consequenties van mijn daden vooraf goed in te schatten, en daar correct naar te handelen.

Loopt er dan toch iets onverwachts mis?

Dan maak ik dat meteen aan jou bekend, en wordt er zo snel mogelijk een gepaste oplossing voor gevonden.

4. Oplossingsgericht denken

Weet jij het antwoord even niet?
Of zie je door de bomen het bos niet meer? Dan pluis ik het graag samen met jou uit. Beschouw me als een steunpilaar voor jou en je bedrijf. Ik sta jullie bij met raad en daad.

5. Leergierig

Ik ben gek op online tools en kan werken met Canva, Publer, Movavi en Later . Staat jouw software, ERP-systeem, CMS of co-workingplatform hier niet bij?
Stuur me dan een mailtje en wie weet komt daar binnenkort verandering in!

6. Respectvol

Ik heb veel respect voor de mensen om me heen en geloof dat iedereen zijn sterke en zwakke punten heeft. Daarom vind ik het belangrijk om op een respectvolle, opbouwende en empathische manier met elkaar om te gaan.
 

7. Empathisch

Ondersteunen en inleven zit me in het bloed. Ik sta graag voor anderen klaar en leef me makkelijk in anderen in. Dit komt zeker van pas wanneer ik relaties met klanten voor jou opbouw.

Waarom doe ik wat ik doe?

De belangrijkste reden waarom ik doe wat ik doe is omdat ik zelf ondervonden heb wat het kan betekenen als je niet doet wat je graag doet.

Na ettelijke jaren gekampt te hebben met depressie en een angststoornis, weet ik hoe belangrijk het is om tijd te nemen voor jezelf. En hoe fragiel die balans is. 
Als ik het kan voorkomen dat jij dit als ondernemer ook moet meemaken, dan schakel ik graag een versnelling hoger. 

Jou ontlasten van zaken die jouw afremmen of ongelukkig maken door de zaken te doen waar ik blij van wordt, daar doe ik het voor! 

Als jouw business dankzij mijn bijdrage gaat groeien, zonder dat je stresspeil mee de hoogte in gaat dan haal ik daar de grootste voldoening uit. 
Want daar draait dat ontlasten helemaal om.

“Everything you are, say and do represents your brand.”

Benieuwd naar mijn aanbod?

Aanbod
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial